Om Karen

SNAKOMDET.dk er grundlagt af Karen Glistrup som et digitalt univers funderet på det børne- og familiesyn, som bøgerne SNAK OM DET... MED ALLE BØRN og HVAD BØRN IKKE VED... HAR DE ONDT AF repræsenterer. 


Læs meget mere om formål og vision på www.snakomdet.dk/omOm Karen Glistrup

Karen er skaberen af SNAK OM DET - universet og forfatteren bag flere bøger, skabt i et nært samarbejde med illustrator Pia Olsen.

Hun har formidlet sin indsigt til både fagprofessionelle og forældre gennem sociale medier, foredrag, temadage og kurser. Senest gennem det videobaserede onlinekursus: HVAD BØRN IKKE VED... har de ondt af

Som socialrådgiver, familie- og par- og psykoterapeut har Karen gennem årtier været optaget af at se og forstå børn i den virkelighed, de er en del af, og bidrage til god kontakt og forståelse mellem børn og forældre. 
Og hun er vedvarende optaget af at formidle sin forståelse af:

  • HVORFOR vi skal, og HVORDAN vi kan hjælpe forældre med at få snakket med deres børn, når virkeligheden er svær og smertefuld

  • HVORDAN vi bruger os selv i samtalerne

  • Desuden har hun et bud på en helt ny tilgang til opsporing af de udsatte børn

I samarbejder med kommuner, psykiatrien, praktiserende læger og psykiatere har hun udviklet og forankret projekter med sigte på at styrke kontakten mellem forældre og børn. Vejen dertil har været et tilbud om familiesamtaler, hvor forældre får hjælp til at bryde fortielserne og taget hul på snakken med deres børn om de følsomme emner, som de har undgået.

Læs her, hvad Karen fortæller mere om sig selv

 

 

Find Karens hjemmeside her: 

www.familiesamtaler.dk 

 

 


Få nyhedsbrev fra SNAK OM DET

Tilmeld dig her » og modtag information om kurser, foredrag m.m.