Tilbud!

Snakkekort: 1 pose + bogen Snak om det... med alle bÝrn

600,00 DKK 700,00 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 700,00 DKK (inkl. moms)


Ingen bedømmelse

Lagerstatus: Leveringstid 1-5 dage
stk.

Køb en pose med Snakkekort og få bogen 'Snak om det... med alle børn' med til 1/2 PRIS

Da får du god inspiration til hvordan du kan få taget hul på snakken med børnene. 

 

Vi har skabt en samling snakkekort, som med nærvær og kærlig indlevelse i børns mangfoldige verdener inviterer til snak om både det gode liv og de svære tider, om familieliv og skilsmisser, om kærlighed og ensomhed, om sygdom, død og angst for at miste, om at blive gammel, om søskendeliv og om vold, alkohol, depression, stress, traumer mv, som rammer mange familier.

 

Billederne er fra vores bøger: SNAK OM DET... MED ALLE BØRN – en bog om følelser i familien, INDENI MIG... OG I DE ANDRE – en bog om børn og følelser, FAR, MOR... OG BØRN – en bog om liv i familien, som alle er blevet taget varmt imod af både børn, unge, forældre og fagfolk.

 

Brug bøgerne sammen med snakkekortene:

I bøgerne kan den voksne hente inspiration til små oplæg om de følsomme emner, som snakkekortene lægger op til. Snakkekortene kan bruges sammen med et enkelt barn eller i grupper. De kan anvendes samlet eller opdelt i temaer. Mulighederne er mange.

 

Snakkekortene er sammen med en lille brugsanvisning lagt i en økologisk, vaskbar og solid bomuldspose, hvorpå vi har bundet et rødt, varmt hjerte... som en kærlig hilsen til den som lukker posen op.

 

 

 

Kunder der har købt dette produkt har også købt